Ciekawostki

Ciekawostki
powrót »
Chleb Wiejski otrzymał certyfikat Doceń polskie

Chleb Wiejski otrzymał certyfikat Doceń polskie

Miło nam poinformować Państwa, iż dnia 23 października 2013 roku, podczas oceny produktów zgłoszonych do dziesiątej certyfikacji w programie " Doceń polskie " prowadzonej przez Lożę Ekspertów, nasz produkt- CHLEB WIEJSKI został wyróżniony certyfikatem Doceń Polskie.

Czytaj więcej
Przepis na chleb z miodem

Przepis na chleb z miodem

Przepis na pszenno-żytni chleb razowy na rozczynie z dodatkiem miodu.

Czytaj więcej
Wszystko o chlebie

Wszystko o chlebie

Chleb, główny produkt przetwórstwa zbożowego, rodzaj pieczywa otrzymywany przez wypiek specjalnie przygotowanego i uformowanego ciasta w temperaturze 200-250°C.

Czytaj więcej
Przepis na chrupiące bagietki

Przepis na chrupiące bagietki

7g suchych drożdży, 1kg mąki pszennej, 2 szkl. ciepłej wody, 2 łyżki mleka, 1 łyżka soli, 1 łyżka cukru...

Czytaj więcej